TELEMARKETING HULP OM NAAR DE MARKT TE GAAN VOOR UW GOEDEREN OF DIENSTEN

| | 0 Comments

Telemarketing speelt een zeer belangrijke rol bij de verkoop van de goederen en diensten die uw bedrijf levert. Zo vergroot u uw marktwaarde en uw klanten.

Dit type marketing wordt gedaan door middel van telefoontjes om het aantal verkopen te verdienen. Het werd voor het eerst gestart door een groep huisvrouwen, die een goede winst maakten door thuis te blijven. Later werden trainingen gegeven om deze vorm van marketing uit te breiden.

Het wordt vaak verward met televerkoop, terwijl beide termen hetzelfde lijken, maar totaal verschillend zijn. Een telemarketeer moet afspraken maken met potentiƫle klanten, terwijl een telesales-agent de verkoop via de telefoon sluit zonder enige vergadering of afspraak.

Tegenwoordig gebruiken bedrijven alle beschikbare platforms om hun bedrijven, producten en diensten op de markt te brengen. Ze gebruiken telemarketing, e-mailmarketing, advertenties en vele andere verschillende tools om omzet te genereren en hun bedrijf uit te breiden. Telemarketing is nog steeds de meest gebruikte methode van al deze methoden.

Gaat u telemarketing doen voor uw bedrijf? Ik stel voor dat Sky Liberty, die in Nederland is gevestigd, fantastisch werk heeft geleverd voor een van mijn campagnes en dat het een enorm succes was.

Klanten hebben goed ouderschap nodig, alleen dan blijven ze behouden voor uw bedrijf. Er kunnen verschillende aspecten van uw product/dienst zijn die een update nodig hebben. Met de bijgewerkte service is de kans echter te groot dat u een waardevolle klant voor altijd verliest als u klanten er niet over informeert. Over het algemeen waarderen klanten het gebaar om hen op de hoogte te houden.

Soms heb je niet eens tijd om je klanten op de hoogte te houden, maar er is altijd een manier! Alles plannen. Met telemarketing wordt planning cruciaal.

www.skyliberty.nl