MASKERS VOOR MEDISCHE PROCEDURES

| | 0 Comments

Maskers voor medische procedures zijn maskers voor eenmalig gebruik die niet van stof zijn gemaakt en niet zijn ontworpen om te worden gewassen of gewassen. Ze worden online en via grote winkels verkocht. Deze zijn niet hetzelfde als andere medische maskers.

Misschien geeft u er de voorkeur aan om maskers voor medische procedures te gebruiken in situaties waarin uw masker waarschijnlijk nat of vuil wordt. Net als bij stoffen maskers, moet u ervoor zorgen dat uw masker voor medische procedures dicht bij uw gezicht past zonder grote openingen aan de zijkant en uw neus en mond volledig bedekt. Neem extra maskers voor medische procedures mee voor het geval u een vuil of nat masker moet vervangen.

CDC raadt het gebruik van maskers met uitademventielen of ventilatieopeningen af. Door het gat in het materiaal kunnen uw ademhalingsdruppels ontsnappen en anderen bereiken. Onderzoek naar de effectiviteit van dit soort maskers is aan de gang.

Gebruik geen door NIOSH goedgekeurde N95-ademhalingstoestellen die bedoeld zijn voor gezondheidswerkers. NIOSH-goedgekeurde N95-ademhalingstoestellen zijn essentiƫle benodigdheden die moeten worden gereserveerd voor gezondheidswerkers en andere medische hulpverleners om tekorten aan de voorziening te voorkomen.

http://www.medisch-mondkapje.nl/

https://dgmondmaskers.nl/