DIGITAAL BETAALD PARKEREN BETALEN IS GEMAK

| | 0 Comments

Tegenwoordig zijn mensen in alle geledingen van hun leven gewend aan het gemak van digitale betalingen. Hetzelfde gemak verwachten ze ook bij het parkeren. Hier komt de digitale parkeerbetaaloplossing om de hoek kijken. Digitaal parkeren is uiterst handig voor het personeel en de gebruikers, omdat het de gebruiker in staat stelt om snel te betalen via een online portal zonder contant geld of valuta, maar het bedrag wordt rechtstreeks van de rekening of portemonnee van de gebruiker afgeschreven.

City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. Je kunt ook een plek reserveren via ParkMobile! Digitale parkeerbetalingsoplossing elimineert effectief tijdverspilling wanneer de gebruiker op zoek is naar de juiste wijziging om op de parkeerplaats te betalen. Hiermee kunnen gebruikers hun smartphone gebruiken om snel te betalen.

Flexibele parkeerbeheerstrategieën zijn belangrijk voor elke gemeente – en het gaat verder dan meters, parkeerplaatsen en citaten. Succesvolle programma’s kunnen de overgang van gratis naar betaald parkeren vergemakkelijken, het gebruik van activa verhogen en de economische groei stimuleren, wat leidt tot meer belastinginkomsten en levendigere bedrijven.

De oplossing voor parkeerbeheer biedt een reeks technologieën en digitale diensten waarmee een parkeerbeheerder die in de ‘on-street’- of ‘off-street’-omgeving werkt volledige controle heeft over wie toegang heeft tot zijn terrein, en waar het belangrijk is om dit te doen. gebruikers om op een efficiënte en vriendelijke manier voor die diensten te betalen.

citysmartpark.nl

parkeren den haag